Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact

hello@lesmuses.nl + 31 6 13 72 82 87
Back to top

Op zoek naar goede huidverzorging?
Hold on.

Welkom! Hier vind je geen rijen vol producten. Ik help je liever te ontdekken welke skincare écht bij jouw huid past. Want hoe weet je nou welk potje het voor je doet?
Voorkom miskopen en leer je huid kennen. Alleen als je je huid begrijpt, kan je de juiste keuzes maken. Bewuster consumeren, meer effect!

Een huidanalyse, maar dan een stapje verder.

Ben je benieuwd hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen? Met een skincare consult geef ik je inzicht in de conditie van je huid en welke producten daar bij passen. Geen simpel testje, maar een uitgebreid persoonlijk verslag met holistische diepgang.

Meer kennis, minder potjes

Maak kennis
met je huid.

Alleen als je begrijpt hoe je huid werkt, kan je de juiste keuzes voor producten maken. Ik neem graag een duik in de eigenschappen van jouw huid, zodat we triggers ontmantelen en zien waar je huid behoefte aan heeft.

Alles wat je wil weten over holistische huidverzorging.

“Eindelijk, na een lange zoektocht heb ik het juiste advies gekregen hoe ik met mijn huid om moet gaan.”

Na lang gebruik van veel te veel producten was mijn huid zo erg geworden dat het niks meer accepteerde en van alles allergie kreeg. Geen enkele huidspecialiste kon mij helpen en adviseerde mij steeds veel te veel verschillende producten voor mijn huid, wat alleen maar erger werd. Door jou advies ben ik voor 1 week gestopt met alles en waste ik mijn gezicht alleen met water. Dat was al een mooi resultaat. En daarna adviseerde je mij om maar een paar producten te gebruiken. En wat een wonder was mijn huid al na een maand, kon het niet geloven! En nog steeds zo blij mee!

Palina

Not

your

average

beautician.

Mijn visie

Huidverzorging ingewikkeld? Het is maar hoe je het bekijkt.

Testimonials

Laat anderen je vertellen wat mijn adviezen kunnen betekenen.

@lesmuses.nl
@lesmuses.nl
Contact

You don't have permission to register