Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Winkelmandje

@lesmuses.nl

Newsletter
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact

hello@lesmuses.nl + 31 6 13 72 82 87
Back to top

Een persoonlijk plan voor je huid.

Ontdek wat bij jou past.

'Ik verdiep me in jouw huid en alles wat daar invloed op kan hebben, zodat we de verzorging vinden die bij jou past.'

Een huidanalyse, maar dan een stapje verder.

Ben je benieuwd naar je huidtype? Een simpel testje zegt niet zo veel. De conditie van je huid wordt bepaald door heel veel factoren. Wat eet je, drink je, hoe slaap je? Welke producten gebruik je momenteel, en wat is de geschiedenis van je huid? Ik verdiep me volledig in jouw huid en alles wat daar invloed op heeft, zodat we de verzorging vinden die écht bij jou past.

De juiste huidverzorging vinden is niet makkelijk. Duizelingwekkende rijen vol potjes en misleidende reclames maken het er niet beter op. Ervaringen van anderen zeggen ook niet alles, want wat voor de één werkt, kan voor de ander een totale mislukking zijn.
Je kunt pas weten wat voor jóu werkt, als je begrijpt hoe je eigen huid zich gedraagt en hoe je daar mee om moet gaan. Ken je je huid goed, dan maak je voortaan met gemak de juiste keuzes voor je huidverzorging.
Bye bye miskopen!

01

Jij downloadt en vult in

Na aanschaf van het pakket naar keuze ontvang je een download van een vragenlijst. Ga er even voor zitten, want het zijn meer dan 50 vragen! Hoe meer ik te weten kom over jou en jouw huid, hoe beter mijn advies zal zijn.

02

Ik doe onderzoek

Ik verdiep me volledig in jouw huid. Nu ik een beeld heb van je huidconditie, speur ik naar verbanden tussen productgebruik, levensstijl en andere omstandigheden. Ook zoek ik de ingrediëntenlijsten van je huidige producten op.

03

Je ontvangt een uitgebreid verslag

Mijn bevindingen schrijf ik overzichtelijk voor je op in een uitgebreid verslag. Hiermee krijg je inzicht in je huidconditie en de factoren die mogelijk van invloed zijn. Dan komt natuurlijk.. het plan! Ik leg je uit waar te beginnen, en geef je tips voor producten.

04

+ Een videocall

Als je vragen hebt over het verslag kan je kiezen voor een (video)call in pakket 2. Ik leg je alles uit over jouw huid en samen bespreken we het plan wat voor je klaarligt.

05

+ Extra begeleiding

Ga je voor een langduriger traject met pakket 3, dan kijk ik gedurende twee maanden met je mee. Ik volg de veranderingen en schaaf waar nodig het plan een beetje bij.

Het aanbod

Een eenmalig verslag, een duidelijk plan of liever een langduriger traject? It’s up to you!

goal 1

Geen perfecte huid, maar een gezonde huid

Huidverzorging is geen quick fix. Producten die een perfecte huid beloven bieden vaak een oplossing voor korte termijn, maar doen je huid op langere termijn ernstig tekort. Ik help je liever de verzorging te vinden die je huid gezond en sterk maakt, zodat het van zichzelf stabiel en gezond blijft.

goal 2

Een compleet en holistisch beeld van je huidverzorging.

Eet je veel zuivel? Drink je sojamelk? En hoe zit het eigenlijk met je hormonen? Om jou goed te kunnen helpen met je huid zal ik nog veel meer van dit soort vragen stellen. Als we jouw triggers niet ontdekken, zullen nieuwe producten misschien geen effect hebben. Het complete plaatje geeft het beste beeld.

goal 3

Een minimalistische routine zonder gedoe.

Waar zijn ál die potjes goed voor? Ik zoek voor je uit welke van je huidige producten echt wat voor je doen, en welke je best kan missen. Je nieuwe routine zal je in zo min mogelijk kosten, verbruik en gedoe jagen. Minder consumeren, maar meer effect.

Ik ga voor je aan de slag.

Let’s go! Ik sta voor je klaar om je te helpen met je huid. Ik steek met plezier heel veel tijd in het maken van een effectief en duurzaam plan, gericht op jouw huid en alle persoonlijke omstandigheden daar omheen.

Heb je twijfels of vragen? Laat het me gerust weten.

Is het iets voor jou?

✿ Je hebt al vanalles geprobeerd maar niks helpt

✿ Je gebruikt heel veel producten en vraagt je af of je die wel echt nodig hebt

✿ Je gebruikt weinig/geen producten en wil op zoek naar een (simpele) routine

✿ Je vraagt je af of jouw favoriete producten wel zo goed zijn

✿ Je bent benieuwd wat je huidtype is

✿ Je wil ontdekken wat jouw triggers zijn

✿ Je bent gek op skincare en wil er meer over weten

✿ Je bent benieuwd wat jouw levensstijl voor invloed heeft op je huid

✿ Je wil een stralende, gezondere huid

✿ Je hebt altijd een onrustige huid en wil daar wat aan doen

✿ Je hebt (lichte) huidklachten en weet niet hoe je ze moet aanpakken

✿ Je wil éénmalig investeren in een goede routine

 

✘ Als je hoopt een huidziekte of aandoening er mee op te lossen. Hiervoor kan je beter een huidtherapeut of arts bezoeken.

✘ Als je een perfect egale ‘Instagram filter’ huid wil. Dat is onrealistisch en geen gezond doel.

You don't have permission to register